Uutislistaukseen

Kummipäivänä 5.6. – puhelu, viesti, yhteistä kivaa tekemistä

Valtakunnallista Kummipäivää vietetään sunnuntaina 5.6. Silloin on loistava hetki keskittyä kummilapseen ja etsiä yhteistä aikaa sekä tekemistä, nyt kun se taas on mahdollista – joko livenä tai etänä.  

Kummipäivä-logo.Kummipäivän tavoitteena on nostaa esille kummiutta ja muistuttaa, kuinka suuri ja tärkeä asia kummius on. Samalla päivän tarkoitus on tarjota helppoa ja mukavaa yhteistä tekemistä kummeille ja kummilapsille. 
Kummiudelle ei ole yhtä oikeaa tapaa, vaan kummius on elinikäistä ystävyyttä, jota voi muistaa ja toteuttaa itselle sopivalla tavalla. 

Somehaaste kummeille 

Osana Kummipäivän viettoa haastamme kaikki kummit jakamaan somessa omia ajatuksiaan siitä, mikä on parasta kummiudessa. Kerro ajatuksesi kummiudesta Instagramissa tunnisteilla #kummipäivä, #kumminkaa, #fadderdagen ja merkitse julkaisuun @lastenjanuortenkeskus. Kummipäivän somehaasteeseen osallistuneiden postauksia jaetaan Lasten ja nuorten keskuksen Instagram-tilillä. Arvomme Finnkinon elokuvalippuja haasteeseen osallistuneiden kesken. 
Kummipaiva.fi-verkkosivustolla on paljon kummiuteen liittyvää tietoa sekä valmiita ajatuksia Kummipäivän viettoon. Sivustolta on mahdollista ladata muun muassa kutsu kummille, värityskuvia tai vaikkapa kummin ja kummilapsen yhteinen ystäväkirja. 

Kirkon viestintä

23.5.2022 11.00