Halsuan seurakuntatalo

Perhontie 24 , 69510 Halsua

Halsuan seurakuntatalo.

Halsuan seurakuntatalo on valmistunut vuonna 1977. Sen on suunnitellut arkkitehti Jorma Paloranta. Työt tehtiin omana työnä Matti Haapalan johdolla. Seurakuntataloa laajennettiin vuonna 1987. Laajennuksen suunnitelusta vastasi Airi Kentala ja rakennustyöt suoritti Hietalahti & pojat.

Viimeisin muutostyö on tehty vuonna 2019 kun kirkkoherranvirasto remontoitiin seurakuntatalon yhteyteen vanhan asunnon tilalle.

Seurakuntatalo on hyvä paikka pitää erilaisia tilaisuuksia. Seurakuntatalon pääsaliin mahtuu 86 henkilöä. Tarvittaessa tilaa voi laajentaa myös ruokailusalin puolelle. Ruokasalissa on 120 istumapaikkaa. Seurakuntatalolla on pienempiin tilaisuuksiin ja kerhoille käytössä kerhohuone sekä nuorisotila seurakuntatalon alakerrassa.

Salissa ja ruokasalissa on induktiosilmukka.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi