Kuvakoosteessa paperilappuja, joissa uskontoon liittyviä sanoja, nuoria leirillä sekä avonainen laulukirja.

 

Nuoret

Nuorten toiminta on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Toiminnan tarkoituksena on tarjota hengellinen vaihtoehto vapaa-ajan viettoon sekä tukea ja vahvistaa nuoren kasvamista kohti aikuisuutta. Iltojen ja kokoontumisien yhteydessä on myös mahdollisuus jutella ja keskustella mieltä askarruttavista asioita työntekijän kanssa.

Tavoitteena on, että nuori vahvistuisi siinä uskossa, johon hänet on kastettu.

Tule mukaan nuorteniltoihin, retkille, leireille, isoskoulutukseen ja muihin tapahtumiin!

Nuortenillat

Nuortenillat ovat lauantaisin klo 19-22 seurakuntatalon alakerrassa.

Nuortenilloissa pohdiskellaan ajankohtaisia asioita, viivytään hetki Raamatun sanoman äärellä, keskustellaan mieleen nousevista kysymyksistä, työskennellään ryhmissä, leikitään ja hiljennytään hartauteen. Nuortenilloista rippikoululaiset saavat merkinnän. 

Leirit, retket ja tapahtumat

Syksyllä ja keväällä kokoonnutaan raamattuleirille. Ohjelmassa on raamattuopetuksia, ulkopuuhastelua, sisäleikkejä, musisointia, saunomista ja uimista ja hartaushetkiä.

Retkiä teemme syksyllä RuskaGospeliin ja Maata Näkyvissä-festareille.

Isostoiminta

Isostoiminta on tärkeä osa nuorisotyötä. On hyvä, että toiminnassa on mukana aktiivisia nuoria, joilla on halu tarttua toimintaan ja tekemiseen. Jos sinulla löytyy halukkuutta ja rohkeutta olla auttamassa nuortenilloissa, leireillä ja retkillä, vaikka hartautta pitäen tai leikkejä vetäen, niin tule mukaan isoiskoulutukseen. Uusi isoiskoulutusryhmä aloittaa toimintansa syksyisin ja "vanhat" isoset ovat tärkeänä esimerkkinä ja tukijoukkona.

Rippikoulu

Lue lisää tästä linkistä.