Halsuan seurakunta

JUMALANPALVELUKSET

Su 29.3. klo 10 Sanajumalanpalvelus ja nettikirkko, Juha Karhulahti, Henna Mäkinen, Hannu Mikkonen, sekä avustajat eri tehtävissä. Jumalanpalvelus toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalveluksen seurakunta ja siihen liittyvä Hengen yhteys muodostuvat etäyhteyksin siihen osallistuvien kuulijoiden kesken.

Jumalanpalveluksessa ei kerätä kolehtia, mutta Medialähetys Sanansaattajat RY:n työhön voi antaa tukea heidän nettisivullaan olevien ohjeiden avulla. Nettiosoite on "www.sansa.fi".

Jumalanpalvelus on kuultavissa suorana lähetyksenä Halsuan seurakunnan kotisivulla olevan linkin kautta. Osoite kotisivulle on www.halsuanseurakunta.fi ja sen etusivulla on linkki ”Kuuntele jumalanpalvelus tästä”.

Jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-13 kirkon ovet ovat auki niille, jotka haluavat hiljentyä ja rukoilla tutussa kotikirkossa. Paikalla on myös seurakunnan työntekijä. Kirkkoon voi kokoontua samanaikaisesti enintään kymmenen henkeä.

SEURAKUNNAN VIIKKO

Kotihartaudet: seurakuntalaisia pyydetään yhteiseen esirukoukseen toinen toistemme ja erityisesti sairaiden ja hoitohenkilökunnan puolesta sekä esirukoukseen maailman laajuisesti että Taivaan Isä antaisi kaikille voimia ja antaisi Korona -virus epidemian laantua mahdollisimman pian. Yhteiseen esirukoukseen pyydetään liittymään kodeissa sekä aamu- että iltarukousten yhteydessä.

DIAKONIATYÖ

Seurakunnan työntekijät hoitavat diakonisia tehtäviä myös rajoitusten aikana. Huolien ja murheiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin! Seurakunnan työntekijät ovat käytettävissä keskusteluapuun ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse.

Yksityisehtoollinen järjestetään pyydettäessä.

Pandemian aikana pidämme yhteyttä ensisijaisesti ikäihmisiin.

Pyrimme tukemaan myös taloudellisessa hätätilanteessa ja käytännön järjestelyissä sekä auttamaan akuutin tilanteen yli. Diakoniatyön antama neuvonta ja muu tuki voi olla pitkäkestoista. Ota rohkeasti yhteyttä! Diakoniatyöntekijä Tiina Karhulahti puh. 040-7324117, tiina.karhulahti@evl.fi ja kirkkoherra Juha Karhulahti puh.0500361174, juha.karhulahti@evl.fi.

Keskusteluapua on saatavissa myös valtakunnallisessa palvelevassa puhelimessa puh.0400- 22 1180. Avoinna joka ilta klo 18-24. Palveleva chat ma-pe klo 12-20 ja

Palveleva netti sekä palveleva kirje tukenamme. Keskusteluapua nuorille ja koululaisille: ristiohjain Twitchissä ja nettisaapas. Kaikista edellä mainituista palveluista saat tietoa osoitteesta: www.kirkonkeskusteluapua.fi

RIPPIKOULUTYÖ

Ke 25.3. klo 18 Rippikoulun ennakko-opetustunnit alkavat nettikoulutuksena. Rippikoululaisille luodaan "Teams -ryhmä", jonka avulla opetus toteutetaan etäopetuksena. Ensimmäisellä kerralla luodaan yhteydet ja annetaan ohjeita sekä pieniä tehtäviä tulevaan työskentelyyn liittyen.

Ke 1.4. klo 18-19 Rippikouluopetusta Teams -verkon kautta, Juha Karhulahti.

Pe 3.4. klo 18-19 Rippikouluopetusta Teams -verkon kautta, Juha Karhulahti.

MUUT

YHTEISVASTUUKERÄYSTÄ EI TOISTAISEKSI JATKETA OVELTA OVELLE KERÄYKSENÄ. Mutta keräys jatkuu vanhemmuuden tukemiseksi. Perinteinen pankkilahjoitusmahdollisuus toimii. Tilisiirtolomaketta ei tarvita, vaan riittää, että ilmoittaa Yhteisvastuukeräyksen tilinumeron ja seurakunnan viitenumeron 303079 (Halsuan srk).Tukemisen voit tehdä pankkilahjoituksina: •Aktia FI82 4055 0010 4148 41, •Nordea FI16 2089 1800 0067 75, •Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28. Valtakunnalliset puhelinlahjoitusmahdollisuudet ovat: Soita0600 1 5005 (5,09 € / puh+pvm), 0600 1 7010 (10,26 € / puh+pvm), 0600 1 7020 (20,28 € / puh+pvm) tai lähetä tekstiviesti numeroon 16588. Kirjoita viestikenttään APU5 (5 €), APU10 (10 €), APU20 (20 €).